Logo Horeca Heaven
ma - vr: 08:30 - 17:00 +31 (0)85 0768 998
Logo Horeca Heaven Account

U dient eerst in te loggen

Inloggen Registreren
Logo Horeca Heaven

Uw winkelwagen is leeg.

Vriezers en Shockvriezers

Filters
Catalogus
Saro Vriezer Model KYRA GN 1400 BT
  • Inhoud in liters: 1476
  • Lengte in MM: 1480
  • Breedte in MM: 830
van
€ 5.595,00
€ 3.245,10
Exclusief btw € 3.926,57( incl. btw)
Saro Vriezer Model GN 600 BTB
  • Inhoud in liters: 537
  • Lengte in MM: 680
  • Breedte in MM: 810
van
€ 2.584,00
€ 1.498,72
Exclusief btw € 1.813,45( incl. btw)
Saro Vriezer Model KYRA GN 700 BT
  • Inhoud in liters: 685
  • Lengte in MM: 740
  • Breedte in MM: 830
van
€ 2.955,00
€ 1.713,90
Exclusief btw € 2.073,82( incl. btw)
49 - 51 | totaal: 51 (3 pagina's)

Vriezers en shockvriezers

Om voedselverspilling tegen te gaan is een hoogwaardige vriezer in veel professionele horecagelegenheden onmisbaar. Door producten in te vriezen kunnen deze gedurende een lange tijd bewaard blijven. Shockvriezers koelen warme etenswaren binnen enkele uren volledig af, waardoor bacteriën minder kans krijgen. Bij Horeca Heaven vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vrieskisten, vrieskasten en shockvriezers van gerenommeerde merken als Barscher, GGG en Saro

Vriezers zijn onmisbaar in de professionele horeca.

Bijna alle voedingsmiddelen zijn in te vriezen, u kunt denken aan brood, gebak, vis, vlees, maar ook groente en fruit. Door het invriezen van producten voorkomt u veel verspilling en blijven uw producten vers. Bij horeca heaven beschikken wij over een ruim assortiment in koelingen en vriezers, zo hebben wij vrieskasten, vrieskisten en ook vrieswerkbanken. Al onze vriezer voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Producten invriezen zorgt voor een langere houdbaarheid en voorkomt verspilling.

Shockvriezers voor de professionele horeca.

De grote voordelen van een shockvriezer of snelkoeler zijn dat u warme gerechten snel kunt terugkoelen waardoor uitdroging, en vochtverlies voorkomen word, smaken en vitaminen blijven behouden en bacterien hebben bijna geen kans.