Horeca Heaven heeft een ruim assortiment aan energiezuinige ijsblokjes machines met verschillende capaciteit.
Van Icematic, Brema, Bartscher, GGG en Saro.
IJsklontjes worden gebruikt voor het aantrekkelijk serveren van verschillende verfrissende dranken in bijvoorbeeld cocktailbars, cafés, discotheken, hotels, fastfoodrestaurants en strandpaviljoens. Ijsblokjes worden bijvoorbeeld geserveerd in frisdrank, cocktails, sterke dranken en likeuren. Met behulp van een ijsblokjes machine maakt u in een handomdraai kleine of grote hoeveelheden ijsklontjes door alleen maar water in het reservoir te doen.
De soort machine en capaciteit is van belang voor het soort gebruik.
In een handomdraai een heerlijk gekoelde drank serveren op een aantrekkelijke manier? Horeca Heaven heeft een ruim assortiment aan energiezuinige ijsblokjes machines met een verschillende capaciteit van gerenommeerde merken als Icematic, Brema, Bartscher, GGG en Saro. In het assortiment vindt u verschillende ijsblokjesmachines variërend in de ijsproductie per dag.
Daarom is het verstandig om goed na te denken wanneer en hoeveel ijsblokjes u in uw horecaonderneming nodig heeft, met name op de drukste momenten. In ons assortiment zijn ijsblokjemachines met lucht- of waterkoeling verkrijgbaar. Wanneer de machine gebruikt wordt in een normale omgevingstemperatuur, dan volstaat een luchtgekoelde ijsblokjesmachine. Zodra de ijsblokjes moet kunnen produceren in een warme omgeving, dan kunt u beter kiezen voor een watergekoelde machine.
Hiernaast hebben de machines een verschillende productiecapaciteit. Zo produceert het tafelmodel EB 15 van Saro ongeveer 15 kg per dag, terwijl het grotere apparaat EB 40 een productie van maarliefst 40 tot 50 kg per 24 uur behaalt.